Elektronik

MONTERING AF EKSTRA ELEKTRONIK

 

GPS trackere

Vi installerer GPS trackere i biler, varevogne og eksempelvis trailere. Trackeren positionssporer forsvundet, glemt eller stjålet materiel og fylder ikke mere end en femkrone.

 

Navigation

Navigation er efterhånden blevet hvermandseje. Vi sælger og monterer professionelt GPS/navigationsudstyr og holder øje med de nyeste trends og muligheder.

 

Bakkamera

Vi monterer bakkamera - også med indbygget bremselys.

 

Særlige løsninger til varevogne (håndværkere)

Vi optimerer varevogne med LED lys (mindre strøm og mere lys), bakkamera med indbygget bremselys, luftvarmer til varerum/kabine, materielsporing, flådestyring (kørebog og positionskontrol af alle biler ét sted) og meget mere.

ELEKTRONIK

elektronik

ELEKTRONISKE DELE

Certificeret Bosch tekniker og avanceret testudstyr også til CAN-bus

 

Moderne biler indeholder ekstreme mængder avanceret elektronik, hvilket giver mange fejlmuligheder. Bilens computer oplagrer automatisk alle bilens data - også data om eventuelle fejl på bilen. Ved hjælp af avanceret testudstyr (også til biler med CAN-bus) aflæser vi data med henblik på at stille diagnose. Det kræver erfaring og ekspertise at stille diagnose ud fra de modtagne fejlkode(r). Det kræver særlig viden og forholdsregler at montere ledninger på biler med CAN-bus.

Kontaktinformation

Otto & H. Auto APS

Åvænget 5

2990 Nivå

Danmark

Telefon: +45 4068 8709

E-mail: info@ottohauto.dk

 

Åbningstider:

Mandag til Torsdag kl. 8:00 - 16:30

Fredag kl. 8:00 - 15:00

 

Eller efter aftale.

 

OTTO & H. AUTO ApS

CVR-NR. 29199949