Forsikringsskader

FORSIKRINGSSKADER

Din guide i processen

Vi har stor erfaring i at håndtere og foretage reparation af forsikringsskader på biler. Skaden skal anmeldes til dit forsikringsselskab, takseres og derefter - efter forsikringsselskabets godkendelse - udbedres.


Opgørelsen af skaden godkendes af dit forsikringsselskab

Undertiden ankommer bilen til os på et fejeblad, inden skaden er blevet anmeldt til forsikringsselskabet. Så gør vi skaden op i forsi (forsikringselskabernes takseringssystem), som vi har direkte adgang til og kontakter derefter dit forsikringsselskab. Først når forsikringsselskabet har godkendt opgørelsen og accepteret, at bilen skal laves, går vi igang.


Vi bruger eksterne specialister til karrosseri og lak

Vi står overordnet for at håndtere hele opbygningen fra start til slut. Uanset om det fulde arbejde udføres hos os på værkstedet eller dele af opgaven - eksempelvis skader på karrosseri og lak - kræver en ekstern specialister. 

Forsikringsselskaber er forskellige, men de fleste accepterer, at der kun bruges originale og nye reservedele.


Skader på ruder

Skader på ruder håndterer vores interne rudespecialist.Lånebil medens din bil er på værksted

Nogle forsikringspolicer giver dig en gratis bil, medens din egen bliver reparareret. Ellers har vi en bil, du kan leje for 150 kroner om dagen, medens din egen står på værkstedet. 


Frit værkstedsvalg


Vi er godkendt til at udbedre forsikringsskader. Selvom dit forsikringsselskab har særlige rabataftaler med et andet værksted, har du ret til at få din bil lavet hos os.


Husk at sikre dokumentation på skadesstedet !!


Hvis der er tale om en skade, der involverer en modpart bør du sikre dig dokumentation fra skadesstedet. Optag en film eller tage billeder, som viser skadesstedet, skadesomfang - også på modpartens bil - og notér dato og tidspunkt. Husk at udveksle oplysninger med modparten - telefonnummer, registreringforsikringsselskab og navn. Tag også gerne et billede af modpartens nummerplade. 


Hvis ikke I er enige om skyldsspørgsmålet, kan det være nødvendigt at kontakte politiet og bede dem om at skrive en rapport med deres observationer. Så kan forsikringsselskaberne indbyrdes håndtere fordelingen af ansvaret efterfølgende på grundlag af politiets rapport og jeres beskrivelse af hændelsesforløbet.