Glasskade

Glasskader kræver særlig ekspertise!!


Forruden er en del af bilens bærende karrosseri. Derfor skal udvises stor opmærksomhed i forbindelse med eventuel reparation af forruden. Desuden er der i mange biler bygget særlige sikkerhedspakker ind i ruden, hvilket kræver at værkstedet har udstyret til at bilen bliver radar og kamera kalibreret efter skift af rude.


Det har vi. Vores DAS3000 Bosch Radar- og kamera kalibrering sætter os i stand til at lave ruder på de allernyeste biler med store sikkerhedspakker.


Hvad skal du gøre, når ruden er skadet?

Er uheldet ude så kom ind på værkstedet og få skaden vurderet. Kan vi ikke reparere skaden tilbyder vi rudeskift, som vi ALTID udfører efter den enkelte producents anvisninger.


Hvorfor duer lynreparationer ikke?

Vi håndterer alle typer glasskader på biler. Hvad end der er tale om stenslag eller en revne i frontruden.

Frontruder er i dag en del af bilens bærende konstruktion og er ruden revnet skal den udskiftes. Ruden er limet i med en særlig stærk lim. Vi skærer den ud af bilen med et specialværktøj, så der ikke laves skader i lakken omkring ruden. Ofte er der også en del elektronik, som skal afmonteres og genmonteres korrekt.


Rudelimen skal tørre en hel nat indendøre. 


Endelig skal de nyere biler derefter kalibreres for at de sikkerhedspakker, som du har betalt for også virker. Og virker korrekt. 


Udskiftning af ruder stiller store krav til at arbejdet er udført korrekt fra valg af lim, til korrekt ilægning til sikring af at alle sikkerhedspakker virker.


Vi har specialuddannet rudepersonale og alt det nyeste udstyr. 

stenslag

Vores DAS3000 Bosch Radar- og kamera kalibrering sætter os i stand til at lave ruder på de allernyeste biler med store sikkerhedspakker.

BOOK EN TID


RING 4068 8709 eller send en sms med dit

navn og registreringsnummer.


Du kan også skrive.

GLASSKADER