Hvem er vi?

Du kan regne med os


FOR VI HOLDER HVAD VI LOVER

Kompetencer 

Vi har mere end 30 års erfaring med at lave biler og efteruddanner os løbende.


Vi er lidt "nørdede" og syntes, at det er sjovt at løse komplekse tekniske problemer. Gennem årene har vi oparbejdet en særlig ekspertise i Mercedes og BMW, som vi ser rigtig mange af i vores værksted.


Vi beskæftiger os selvfølgelig også med andre bilmærker, så du kan roligt komme forbi på Åvænget 5 og lad os kigge på din bil.  


Kerneværdier

Vi lægger vægt på at være troværdige og er i virkeligheden nok temmelig "gammeldags". Vi ved, hvad vi taler om, vi holder dig løbende opdateret, og vi udfører kun reparationer efter aftale.


Du får selvklart mulighed for at tale med en veluddannet mekaniker.


Kvalifikationer

Bilerne udvikler sig i rekordfart og holder værkstedet lukket er vi formentlig i færd med at efteruddanne os.


Kvalifikationerne tæller


  • Person- og lastvognsmekaniker
  • Bosch diagnosetekniker
  • Diesel diagnosetekniker
  • Volvo diagnosetekniker
  • High Voltage tekniker
  • Glas- og rudeskift expertVærkstedsfaciliteter

Vi har to værkstedsbygninger på tilsammen 260 kvm. med ialt fire lifte, Hunter sporingsanlæg, støddæmpere- og bremserullefelt og lygteapparater.


Derudover har vi følgende testere: Autologic, Hella Gutmann, Mercedes & BMW original, VCDS, to/firekanalsscooper, røg- og firegas. 


Senest har vi anskaffet et DAS3000 Bosch Radar- og kamera kalibrering, så vi også kan lave de allernyeste biler med store sikkerhedspakker.Visioner og passioner

Vi tror på vores måde at drive forretning og vil fremadrettet fortsætte med at have fokus på høj faglighed og troværdig kundekontrakt.


Vi er passionerede dirtbike entusiaster og er officiel TM-RACING forhandler, som er håndbyggede custommade italienske dirtbikes.


Derudover sælger vi tilhørende kvalitetsudstyr til cross, enduro og el-bikes - altsammen tilgængeligt til online køb i vores webshop.


Du er også altid velkommen til at kigge forbi Åvænget 5 og se på varene i vores showroom.