Hvem er vi?

Mere end 30 års erfaring


HVAD DET ER VI KAN

Kompetencer og kerneværdier

Vi har mere end 30 års erfaring med at lave biler og efteruddanner os løbende. Vi brænder for at løse komplekse tekniske problemer, og har særlig ekspertise i Mercedes, BMW, Audi, Mclaren, Porsche og Alfa Romeo.


Vores kerneværdier er høj faglighed, troværdighed og "gammeldags" kundepleje. Du får altid en veluddannet mekaniker i tale, og der udføres kun reparationer efter aftale.


Kvalifikationer

Person- og lastvognsmekaniker, Bosch diagnosetekniker, Diesel diagnosetekniker, Volvo diagnosetekniker, 30 års efaring med Mercedes samt et hav af efteruddannelser.

Jan Otto

Værkstedsfaciliteter

Vi har to værkstedsbygninger på tilsammen 260 kvm. med ialt fem lifte,  Hunter sporingsanlæg, støddæmpere- og bremserullefelt og lygteapparater, Vi har derudover følgende testere: Autologic, Hella Gutmann, Mercedes & BMW original, VCDS, to/firekanalsscooper, røg- og firegas.


Værktøj og specialværktøj til benzin- og dieselsystemer m.m.


Visioner

Fremadrettet servicerer og reparerer vi fortsat specialbiler med fokus på høj faglighed og troværdig kundekontrakt. Vi udfører fortsat understøttende opgaver for andre værksteder og specialopgaver (f.eks. opbygning etc.) for private. 

Åbningstider:

Mandag til Torsdag kl. 8:00 - 16:30

Fredag                       kl. 8:00 - 15:00


Eller efter aftale.


OTTO & H. AUTO ApS

CVR-NR. 29199949

Kontaktinformation

Otto & H. Auto APS

Åvænget 5

2990 Nivå

Danmark

Telefon: +45 4068 8709

E-mail: info@ottohauto.dk